Qui sóc

Santi Puig Muns

Sóc en Santi Puig Muns i vaig néixer al 1959. Em considero una persona inquieta i curiosa. Les meves dues grans aficions són la meteorologia i la fotografia.

Sóc autodidacta, ja que em busco els meus propis recursos per aprendre: articles, vídeos, llibres… I sobretot també aprenc molt dels meus errors, sóc una mica tossut, tot i que encara no ho havia dit, i si vull que em surti bé qualsevol cosa que em proposi, em sortirà bé, encara que m’hagi de passar una tarda sencera provant, remenant, experimentant…

Santi Puig

Els meus inicis en la fotografia

Des de sempre m’ha apassionat aquest món. Amb una càmera a la mà i captant diferents moments de viatges, celebracions familiars… Era feliç.

Vaig començar amb una Panasonic i em vaig adonar que ja no em motivava la idea d’activar l’automàtic de la càmera, sinó que gaudia fent proves amb l’opció manual. Aquí va ser on vaig començar a endinsar-me en la fotografia a nivell més “professional”.

Vaig fer alguns cursos realment molt interessants on vaig aprendre molt i sobretot també, vaig llegir molt, provar molt i així, anar descobrint aspectes de la càmera que m’ajudaven a entendre millor la fotografia, com millorar-la, com captar el que jo em proposava… Per sort, he pogut compartir aquesta afició amb molts professionals del Grup Fotogràfic Manlleu que m’han ajudat a millorar i dels quals he après molt.

M’agradaria acabar aquesta presentació, amb una cita d’una fotògrafa dels Estats Units que penso que defineix molt bé tot el que he explicat sobre mi i les meves ganes d’aprendre i millorar.

“Quines de les meves fotografies, és la meva preferida? Una que faré demà.” Imogen Cunningham

Santi Puig - Qui es